Låna hem sadlar

Du är varmt välkommen att låna hem sadlar för att prova på din häst. För att låna hem sadlar från butiken behöver du veta väl vad det är du söker och behöver. Vi hjälper gärna till och kommer med förslag och ideér, men tänk på att sadelinpassning kan vara nog så svårt med häst, ryttare och sadel på plats och ännu svårare när man inte har tillgång till hästen.

 

Låna själv i butik

 

Du får låna max. 3 sadlar (max 2 nya sadlar) åt gången i fyra dagar. Kostnaden är 100 kr per sadel. Passar inte de sadlarna du lånade hem får du byta sadlar en gång för samma kostnad.  Vill du prova dem längre eller kommer tillbaka försent så kostar det 50 kr/dag och sadel.

Vi vill att du är varsam om våra sadlar, Självklart får du rida i dem med stigläder. Vår inställning är att man måste prova en sadel ordentligt för att veta att den passar! 

Du får gärna torka av sadlarna innan du lämnar de åter, Men gör INTE rent sadlarna med glycerintvål då det kan skada vissa sadlar.

Vi förbehåller oss rätten att neka till lån. 

 

Inför ditt besök

Vår ambition är givetvis att visa upp alla begagnade sadlar på hemsidan. Ibland händer det att en kund inte hittar sadeln från webbsidan i butiken, vilket kan bero på att sadeln redan är utlånad, såld eller att webbsidan inte har hunnit uppdaterats. 

Ett gott råd: mejla alltid butiken innan du åker för att titta på en specifik sadel eller boka sadel via vår websida. Sadeln är reserverad när du fått en bekräftelse av oss. Du måste logga in först före bokning. Om du har lämnat in försäljningssadel eller lånat sadlar tidigare har du redan ett kundkonto. Användarnamn är din emailaddress. Du kan skapa nytt lösenord via länken "Glömt lösenord".

Välkomna! 

Bor du långt bort?

Vi skickar gärna. Frakten för en sadel till dig kostar 260 kr och eventuell returfrakt kostar 260 kr (För två sadlar 380 kr,eventuell returfrakt kostar 380 kr). Du kan ha sadeln i 7 dagar. Betalning gör vi upp i efterhand (kreditupplysning tas). Bor du i Stockholm och vill prova en sadel från Sjöbobutiken eller vise versa står du som kund själv för frakten av sadeln. Denna skickas direkt till ditt DHL ombud. Du kan däremot återlämna sadeln i den butik som passar dig.

Beställ sadeln/sadlarna du vill prova via vår websystem. Du måste logga in först. Om du har haft försäljningssadel eller om du har lånat sadlar förut,  har du redan ett kundkonto. Användarnamn är din emailaddress. Du kan söka nytt lösenord via länken "Glömt lösenord". Berätta gärna vilket betalningsalternativ som du vill använda om du ska behålla sadeln efter att du provat den. Om du inte vill behålla sadeln så skickar du tillbaka den med bifogad retur sedel.   Tips; Du kan följa paketet via appen Mina Paket!