Sök produkt

Webbutik
Sadlar - Nya
Sadlar - Begagnade
Tillbehör
Erbjudanden
Nyinkommet

Avancerad sökning
Visa kundvagn
Till startsida

Övrigt
Om Sadelmagasinet
Sadelinpassning
Låna hem sadlar
Sadelmakeri
Vill du sälja din sadel?
Köpvillkor
Avbetalning
Kontakt/Butik/Öppettider

Alla priser
är inkl. moms

EuroCard / MasterCard Maestro Visa Visa Electron Kreditor (SE)
Låna hem sadlar Print

Du är varmt välkommen att låna hem hur många sadlar du vill för att prova på din häst. För att låna hem sadlar från butiken behöver du veta väldigt väl vad det är du söker och behöver. Vi har möjlighet att ge kortare rådgivning (ca 10min) i butiken men om du behöver mer hjälp än så rekommenderar vi att du bokar en inpassning alternativt rådgivning i butik.

Du får låna sadlarna i 3 dagar.

Bor du långt bort? Vi skickar gärna. Frakten för en sadel till dig kostar 285 kr och eventuell returfrakt kostar 220 kr. Du kan ha sadeln i 7 dagar. Betalning gör vi upp i efterhand (kreditupplysning tas).

Beställ sadeln/sadlarna du vill prova i vår webshop. Välj det betalningsalternativ som du vill använda om du ska behålla sadeln efter att du provat den. Om du inte vill behålla sadeln så skickar du tillbaka den med bifogad retur sedel.

Låna själv i butik

Du får låna två sadlar åt gången i tre dagar. Kostnaden är 150kr/sadel. Vill du prova dem längre eller kommer tillbaka försent så kostar det 50kr/dag och sadel.

Vi vill att du är varsam om våra sadlar, Självklart får du rida i dem med stigläder . Vår inställning är att man måste prova en sadel ordentligt för att veta att den passar!

Vi förbehåller oss rätten att neka till lån.

Rådgivning i butik

När du vill ha med dig mallar och foton till oss i butiken eller när du inte är säker på i vilken ände du ska börja så kan det vara en bra idé att boka en rådgivning med någon av våra erfarna sadelinpassare. Bokning sker i butiken, via telefon eller mejl. Kostnaden är 500kr för 30min. Vill du i samband med rådgivningen låna med dig sadlar så får du göra det till ett rabatterat pris.

Inför ditt besök

Vår ambition är givetvis att visa upp alla begagnade sadlar på hemsidan. Ibland händer det att en kund inte hittar sadeln från webbsidan i butiken, vilket kan bero på att sadeln redan är utlånad, såld eller att webbsidan inte har hunnit uppdaterats.
Ett gott råd: mejla alltid butiken innan du åker för att titta på en specifik sadel. Sadeln är reserverad när du fått en bekräftelse av oss.

Bor du långt bort? Vi skickar gärna. Frakten för en sadel till dig kostar 285 kr och eventuell returfrakt kostar 220 kr. Du kan ha sadeln i 7 dagar. Betalning gör vi upp i efterhand (kreditupplysning tas).


 
                                                                                                                                                                                                                                                                             
Sadelmagasinet i Sverige AB  -  Landsvägen 30  -  192 72 Sollentuna
Tel. 08-270 470 telefontid: Mån, Ons, Fre 10:30-12:00  -  E-mail: butik@sadelmagasinet.se  -  Org.nr.: 556773-1624